Ha az elkövetkező 20 percben rendeli meg a Epic Mass XXL tapaszokat, speciális árengedményt kap

Egy csomag Epic Mass XXL tapasz egy havi haszálatra elegendő. Pár nap után nagyobb tömege lesz és nagyobb ereje izmainak!

Vevők hozzászólásai
Rendelje meg most!

Budapest, 

A Epic Mass XXL forradalmi megoldás az izomtömeg növelésére. A Epic Mass XXL tapaszok úgy lettek készitve, hogy gyorsan a testbe szállitsák az aktiv összetevőket, és igy növeljék az izmot és égessék a zsirt.

A farmakológia éveken át tartó kutatásaival, a tudósok felfedték, hogy az L-arginin stimulálja a dusik oxid (NO) termelődését. A Epic Mass XXL felelős a protein szintézisért és ezzel az izom növekedéséért. A Epic Mass XXL aktiv összetevői gyorsan hatnak, és nincs semilyen mellékhatásuk.

A Epic Mass XXL tapaszok az aktiv összetevőivel serkentik a zsirszövet elégetését és drámaian hatnak az izomtömeg növelésére és az erőre. A modern technológia és a hatékony összetevők gyors eredményt adnak maximálisan biztos és fájdalom mentes módon. Az eredmények hihetetlenek: A férfiak akik Epic Mass XXL tapaszokat használnak kigyúrt testtel rendelkeznek, erősebb és nagyobb izommal, több erővel és kitartással!

1.

Vegyél egy tapaszt a dobozból egy havi készlettel

2.

Minden 24 órában ragassz egy tapaszt puha bőrre

3.

Élvezd a kigyúrt testet és a látványos izmokat!


...Vegyen észre mindenki!

Férfiak ezrei miként növelték meg az izmaikat a Epic Mass XXL segitségével és hogyan lett álomszerű kigyúrt testük!

Sűrűn halljuk a nőktől amint azt mondják nem a test a döntő a férfiaknál, hanem a személyiség a fontos. Megkérdezted már magadtól, hogy ezt valóban igy gondolják? Azok a nők akik nyiltan beszélnek a férfiakról általában ismert személyiségek, és természetesen nem szeretnék megbántani a partnerüket, hogy ne tünjenek „felületesnek“ előttük! Tudtad, hogy a nők 81% -a kigyúrt testű férfiakról álmodozik. Anonim megkérdezéssel  93% -uk mondta, hogy szeretne kigyúrt partnert.

Köztudott dolog, hogy a nőknek a természetükben van hogy erősebb nagyobb férfit keresnek, mert mellettük biztonságban érzik magukat. Ne legyél a női hazugságok áldozata csak hogy ne sértsenek meg. Vedd kézbe az életed irányitását és tegyél magadért. Tegyél róla, hogy minden partnernő biztonságban érezze magát az erős, kigyúrt tested mellett. Ne engedd, hogy másokról fantáziáljon.

Tudósok csapata kifejlesztette a Epic Mass XXL-t, ez a csodás és egyedülálló tapasz a piacon, eldöntötte hogy hatékony és természetes módon megoldja a férfiak nagy részének a gondját akik a testük miatti önbizalom hiánnyal küszködnek. Mielőtt piacra dobták a tapaszokat, előtte számos kutatásokat végeztek. Kiderült, hogy amellett hogy növeli az izomtömeget, a Epic Mass XXL segit elégetni a zsirszövetet is.

Az eredmények SOKKOLÓAK voltak:


Látványos izom növekedés már a 2. héten!

A Epic Mass XXL L-Arginin aktiv összetevőt tartalmaz, amely fenntartja a magas dusik oxid (NO) szintet az izmokban. A Epic Mass XXL a felelős a protein szintézisért és igy az izmaid növekedéséért is. Az L-Lizin serkenti a kollagén termelődését, amely fontos szerepet játszik az izom megtartásánál, erősitésénél és növelésénél,  amit megerősit az amerikai nemzetközi intézmény kutatása is (NIH). És ami mégjobb, az eredmény tartós!

Zsirszövet elégetése

Bizonyitott, hogy az Epic Mass XXL, amely L-Arginint tartalmaz serkenti a zsir oxidációját és csökkenti a zsir szintézisét. Más szavakkal: A Epic Mass XXL aktiv összetevői gátolják a zsir megtapadását és meggátolják az újbóli képzését! Ennek köszönhetően, a te újonnan kiépitett izmaid gyorsan láthatóvá válnak!

Megnövelt erő és kitartás!

A Epic Mass XXL L-lizin aminosavat tartalmaz, ami fontos a tápanyagok felszívódásához a szervezeteben, valamint a kálcium hasznosításához az izomtömeg kiépítésében. Az L-Lizin segít a kollagén termelésben - ami viszont fontos összetevő, az inak és a porcok fejlődésében. Az L-Lizinnek az izomtömeg megnövelésének szempontjából pozitív hatása van, amit a világ legjobb fitness szakembereinek kutatása bizonyított.  Készülj fel a hihetetlen energiára és tűrőképességre, ez fontos előfeltétele annak, hogy az izomzatot kiépítsd. 

Kevesebb kimerültség!

A Epic Mass XXL aktiv összetevőinek köszönhetően javithatsz az edzőtermi teljesitményeden. A többoldalú hatásával segit, hogy több energiád legyen és kevésbé fáradj el. Ettől maximális eredményed lesz kevés erőfeszitéssel.

Milyen gyorsan számithatsz eredményre?

A férfiak nagy része pozitiv változásokat vesz észre már 4. nap után! De ez csak a változások kezdete! A felhasználók tapasztalatai alapján táblázatot állitottunk össze, hogy jobban átláthatóak legyenek a leendő változások. Fontos tudni, hogy az eredmények különbözhetnek minden férfinél, de a lelkesség ugyanaz minden Epic Mass XXL felhasználónál!

Epic Mass XXL 1. hét 2. hét 3. hét 4.hét 5. hét

Azon férfiak eredményei akik legkevesebb 10 hétig használták a Epic Mass XXLt kimutatták:

Több energia és kitartás. Nagyobb erő és zsirszövet elégetése. Szemmel láthatóan nagyobb és formásabb izmok! Jelentősen nagyobb izomtömeg és erő! Sokkal nagyobb izmok és kifejezőbb forma!

„A tapaszok amelyek fantasztikus testet adtak sok férfinak“

állitja Nathan Glenson, fitness edző Los Angelesből, SAD

"Több mint 20 éve foglalkozom fitnessel. Az ügyfeleim közt sok hollywoodi A listás csillag is szerepel. Magyaráznom sem kell miért, elég megnézni miként formálják a testüket a szerepért. Fogyás, hizás, izom formálása... Nemrég volt egy érdekes esetem a csillagok között. Szinész, akit sűrűn lehet látni a képernyőn, bajba került. Sokat fogyott az előző filmhez, a következőhöz pedig sok izmot kellett épitenie gyorsan. Nem tudta mit tegyen, én is azt hittem nem tudok neki segiteni, ha optimista is vagyok. Kellemesen meglepődtem amikor azt mondta sikerült neki. Soványból szuperhós lett látványos kigyúrt testtel. Meglepődtem amikor elárulta a titkát -a Epic Mass XXL tapaszokat. Hihetetlen, a kis tapaszok élete szerepében segitettek neki. Természetesen amint hazaértem, kipróbáltam őket. Azt hittem tökéletes a testem, de most még jobb. Az ügyfeleimnek ajánlom ezeket a tapaszokat a gyors és biztonságos izomépitéshez. És boldogan látom a képernyőn amit elértek"

A férfiak reakciója fenomenális! Eddig, egyetlen termék sem volt ennyire hatékony az izom és az erőnlét megnövelésére!

A Epic Mass XXL legjobb rekláma az ügyfelek -- emberek amilyen te is vagy. Valaki javaslatra próbálta ki a Epic Mass XXLt, valaki kiváncsiságból, de ami közös minden felhasználóban, hogy elégedettek az eredményekkel!

Máté, Szeged, 25

„ Életemben most vagyok a legjobb formában!„

Sosem volt kedvem edzőterembe menni. Amióta használom a Epic Mass XXL-t sokkal több energiám van és kitartóbb vagyok. Végre megkaptam a kellő „lökést“ és elkezdtem edzőterembe járni. Amikor elkezdett látszani mégtöbb kedvem lett. Most heti 2x megyek edzőterembe és életem legjobb formájában vagyok!*


Andor, Szeged, 29

„A Epic Mass XXL valóban hat!“

Sosem voltam sportoló, de azért tettem ezt azt az alakomért.  Barátokkal heti 1x vagy 2x megyek labdarúgásra, ezelőtt 2 óra alatt teljesen kimerűltem. Most tele vagyok energiával és meccs után még futni is elmegyek vagy biciklizem. A Epic Mass XXL valóban hat!*


Zoltán, Győr, 23

„Kicsit fogytam, és egyidejűleg látványosabbak lettek az izmaim“

Mit mondhatnék? Kicsit fogytam, egyidejűleg látványosabbak lettek az izmaim. Nem megyek edzőterembe, sem komoly sporttal nem foglalkozom. Ennek ellenére tele vagyok energiával és fitt vagyok. Könnyebben dolgozom is! Előtte semmi sem ment...Ajánlom!*


János, Pécs, 41

„A bicepszeim nagyobbak mint valaha“

Észrevettem, hogy ha könnyű súlyokat is emelek, az izmaim tömege nagyobb lesz. Őszintén mondhatom a bicepszem nagyobb mint valaha. Futás alkalmával is kitartóbb vagyok, mert könnyebben lélegzem! Egész életemben nagyobb bicepszre vágytam, csak ne legyek átlagos kinézetű, mint minden férfi.*


Norbert, Vác, 33

„2 hónap után az eredmények magukért beszélnek!!“

Egy kollégám elkezdte használni a Epic Mass XXL-t. Az Ő sikerei az edzőteremben, tényleg sokkal gyorsabban észrevehetőek voltak. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom én is ... és nem sajnálom. Észrevettem változásokat a gyakorlatok során - az elején kevésbé, de azután gyorsan növekedett. Gyorsan feljavultam, emiatt, sokkal nehezebb súlyokkal tudtam megemelni és sokkal hosszabb ideig kitartani őket. Csupán két hónap után, habár dolgoztam a testmozgással is, mégis sokkos állapotban voltam. Az izmaim hatalmassá váltak! Ez motivált, hogy folytassam az edzéseket és minden nap ragasszak fel egy ragtapaszt. Nem is hinnéd, hogy mennyivel nagyobb sikered van a nőknél, ha erősebbnek nézel ki!*  


*Figyelmeztetés: A magas kereslet miatt a készletek korlátozottak! Ha ma megrendeli, garantáljuk a termék következő munkanapon történő leszállítását. Az oldalon látható hatások és eredmények nem garantálják a termék sikeres alkalmazását. A felhasználók túlnyomó többsége elégedett a termékkel, de vannak olyan felhasználók is, akik nem kapják meg a várt eredményeket. Ehhez garancia áll rendelkezésre, és a vásárlás után a pénzt visszatérítjük. Az oldal az elégedett felhasználók kijelentéseit mutatja. Ezek azok a felhasználók olyan nyilatkozatai, akik elégedettek a termékünkkel, és azt sikeresen használják, és a felhasználók továbbították a címünkre. Az egyes felhasználók kérésére egyes nevek megváltoztak. Minden eredetit a cég székhelyén tárolják.

506 comments Add a comment
 • Nagy Péter · Top Commenter
  Okvetlen kipróbálni! Másfél hónapja használom ezeket a tapaszokat és eszemben sincs vissza küldeni, szeretnék még rendelni! Már 3 havi készletem van.
  Reply · 18 · Like ·
  • Kovács Csaba
   miért teszed ezt, nem értem?
   Reply · 4 · Like ·
  • Nagy Péter
   Ha elégedetlen vagy az izmaid növekedésével akkor vissza küldheted 44 napon belül, minden forintot vissza fizetnek.
   Reply · 7 · Like ·
 • Tóth Gergő
  Elegem van az átverésekből, amerre fordulsz valaki rád akar sózni valamit...de ha van garancia hiszem, hogy megéri kipróbálni. Ki ne szeretne jobban kinézni és erősebb lenni.
  Reply · 14 · Like ·
 • Illés László
  És miért? Felragasztod a tapaszt és nőnek az izmaid, hát persze birkák!
  Reply · 7 · Like ·
  • Nagy Péter
   Hivhatsz marhának, de amikor elmegyek fürödni akkor sok nő megnézi az izmaimat. 
   Reply · 4 · Like ·
 • Hodik Kornél
  Ez hihetetlen és hatásos, még az energiám is nagyobb lett.
  Reply · 7 · Like ·
 • Rácz Dániel
  A csajom nagyon boldog, még ha nem is volt fontos számára a külsőm.
  Reply · 1 · Like ·
 • Tóth Lali
  Amikor a torna gépek mellett elmegyek a parkban, mindenki megnéz engem, és szenvednek ott napi több órát.
  Reply · 7 · Like ·
 • Kozma Áron
  Hihetetlen mennyire javitotta az eredményeim az edzőteremben. Kétszer kevesebb erőfeszités a 3x jobb eredményért.
  Reply · 2 · Like ·
 • Balog István
  Ha ezt kipróbáljátok, garantálom többé soha nem lesz nehéz edzenetek!!!
  Reply · 2 · Like ·
 • Kollár Gábor
  Hihetetlenül hangzik, de jobbá tette a házasságom. Több erőt és kitartást ad, a feleségem vonzónak tart. 
  Reply · 2 · Like ·
View 495 more
Facebook plugin

Több mint 1843 elégedett vásárló Magyarországon csak a múlt évben!

Hogy kell használni a Epic Mass XXL tapaszokat?

A Epic Mass XXL forradalmi tapasz, úgy van tervezve hogy az aktiv összetevői gyorsan felszivódjanak a bőrön át a szervezetbe. Amellett, hogy fantasztikus eredményeket adnak az izomtömeg növelésben, a Epic Mass XXL tapaszok használata biztonságos, nincs semilyen mellékhatása. A hatékony összetételétől olyan kigyúrt tested lesz amilyent mindig szerettél volna,

1.

Minden amit tenned kell, hogy felragassz egy tapaszt tiszta és szőrtelen bőr területre.

2.

Következő nap cseréld le a tapaszt újra, amelyet másik helyre ragasztasz, hogy a bőröd pihenni tudjon.

3.

Élvezd a fantasztikus testet és a látványos izmokat

AKTIV ÖSSZETEVŐK

L-Arginin

Ez a hatóanyag magas szinten tartja a nitrogén-monoxidot (NM) a vázizomzatban. Az NM hatására az erek kitágulnak, és rugalmasabbá válnak. Az NM növeli a vér áramlását így javítja, hogy az izmokba eljusson minden szükséges tápanyag. Az NM felelős a fehérje szintézisért, és így az izomzat növekedéséért is. Emelett, az L-argina stimulálja a zsír oldódását és megakadályozza annak felhalmozódását.  

L-Lizin

Fontos szerepet játszik a hatóanyagok felszivódásánál a testben. Elengedhetetlen a kálcium és a protein felszivódásához amely szükséges az izomépitéshez. Serkenti a kollagén termelődést is, amely fontos szerepet játszik az izmok megtartásánál, erősitésénél és növelésénél.

A Epic Mass XXL tapasz titka abban rejlik, hogy a megfelelelő arányban és kombinációban tartalmazza a hatásos összetevőket.A szakértőknek 2 év kellett mig felfedték a tökéletes terméket ezekkel az aktiv összetevőkkel melyek biztositják a tartós eredményeket.

Miért a Epic Mass XXL a legjobb választás az izomtömeg növeléshez?

Módszer:
Edzés edzőterembenIzom növelő tablettaAnabolikus szteroidokEpic Mass XXL tapaszok


Hatóidő gyorsasága
Biztonságos használat
Eredmény tartóssága
Ár
Teljes összeg

Ellenőrizd le a Epic Mass XXL tapaszok neked valóak-e:

Hány kg vagy?
 • Gyors és könnyű izom növekedés!
 • Hatásos zsirszövet égetése!
 • Első eredmények már 1 hét után!
 • Nagyobb erő és kitartás!
 • Gyors regenerálódás testedzés után!

Epic Mass XXL a médiában

A Epic Mass XXL bemutatja ezt a forradalmi terméket az izomtömeg és erő növelésére.Egyből felhivta magára a figyelmet a médiában. Irtak róla a nagyobb napilapok és sok bodybuilding folyóirat is!

Növeld meg az erőd és az izomtömeged! Edzőteremben eltöltött órák és veszélyes szteroidokra kidobott pénz nélkül!

Legyél életed legjobb formájában!

FAQ - Legsűrűbben feltett kérdések
Hogy kell használni a Epic Mass XXL tapaszokat?
- A Epic Mass XXL tapasz használata olyan egyszerű. Csak minden nap fel kell ragasztani egy tapaszt a bőr tiszta és szőrtelen részére. Következő nap csak ki kell cserélni újra. Ne mindig ugyanarra a helyre ragaszd a tapaszt, hogy pihenni tudjon a bőröd. Rendeld meg a Epic Mass XXL tapaszt még ma, hogy holnap már növekedésnek induljanak az izmaid és erősödjenek!
Mikor lesznek láthatóak az első eredményei a tapasznak?
Végeztünk egy felmérést ügyfeleink között. Ez azt mutatja, hogy a legtöbb ügyfelünk már az első eredményeket a Epic Mass XXL ragtapasz első 2 hetes használata után megtapasztalja. Ne feledd el, mindaddig, amíg a Epic Mass XXL-t használod, több erőd és kitartásod lesz, mint valaha is volt. Érezni fogod ezt már a használat első hetében. Ha szeretnéd, hogy az izomtömeg nagyságában elért eredményeket már a második héten lásd, azonnal rendeld meg a Epic Mass XXL-t! Kezd el növelni és megformálni izmaidat! 
A Epic Mass XXL tapaszok használata biztonságos?
- Igen, a Epic Mass XXL tapaszok használata teljesen biztonságos. Ezek a tapaszok 100% természetes öösszetevőket tartalmaznak ezért sok orvos is javasolja és egészségügyi szakamber. A Epic Mass XXL egyedüli bizonyitott „mellékhatása“ el fog kápráztatni! Láthatóan nagyobb izmok és nagyobb kitartás és erő ezek a „mellékhatások“. Ezért rendeld meg még ma és legyen kigyúrt tested könnyen és biztonságosan!
Mik az összetevői a Epic Mass XXLnak?
- A Epic Mass XXL összetevői: L-Arginin, L-Lizin. Rendeld meg azonnal és győződj meg a természetes összetevők hatásáról amelyek nagyobb és erősebb izmokat adnak erőfeszités nélkül!

Speciális promóció - 2̶4̶9̶4̶0 Ft - 12470 Ft
Aktiválja a KUPONT

A kinálat lejár:

RENDELD MEG:

Egy Epic Mass XXL 30 tapaszt tartalmaz, amely egy havi fantasztikus izomépitésre elegendő! Zsirszöveten kivül semmit sem veszithetsz!

Diszkréten

100% diszkrét megrendelés, csomagolás és kézbesités!
44-napos garancia

Ha a termékkel elégedetlen lenne, 44 napon belül vissza fizetjük az összeget!
Kézbesités

A terméket kézbesitjük a leggyorsabb és legbiztonságosabb kézbesitő céggel!
100% biztonságos vásárlás

A terméket kiszállitáskor fizeti, tehát nem lehet átverve. Az ön adatai biztos helyen vannak.


Küldjük a megrendelését,
kérjük várjon!
Hogy küldjük el az
Ön megrendelését?
Név
Vezetéknév
Utca
Házszám
Irányítószám
Helység
Telefon
E-mail
Termék
Hozzászólás
U.I. Biztositjuk a kiszállitást már a következő munka napon.
A megrendelés elküldésével elfogadom a fizetési feltételeket
Átvételkor fizet
Kinalat a kedvezményes áron kapható példányokból:
11
Az utolsó
eladás napja:
100% biztonságos vásárlás

U.I. A nagy számú megrendelés miatt, javasoljuk rendeld meg mielőbb. Amikor elfogy a készletünk, újra pár hetet kell várni, mert világszerte nagy rá a kereset, és nem győzik a gyártását amennyi rá a kereset. Az ügyfelek 87%-a újból rendel több csomagot, igy a rendelés gyorsasága fontos.

U.I.I. A Epic Mass XXL gyors eredményt mutat, ezért a felhasználók többsége több hónapra előb megrendeli. Tartsd szem előtt és rendelj meg több csomagot, igy megtakaritasz a posta költségen!

x

Nem biztos benne, hogy a Epic Mass XXL az igazi termék az Ön számára?

Küldjük az adatokat,
kérjük várjon!
Köszönjük az érdeklődését.
A szakértő tanácsadónk fogja Önt hivni abban az időszakban, amit kiválasztott.


Csukd be az ablakot

Beszélgessen a mi szakértő tanácsadónkkal. Ingyenesen hivja fel Önt, hogy válszoljon minden kérdésére, kapcsolatban a Epic Mass XXL.